Erasmus + KA1 mokymai Tenerifėje

Gegužės 30 — birželio 5 dienomis Tenerifėje vyko Erasmus + KA1 projekto „Mokymosi be sienų organizavimas vardan kiekvieno mokinio individualios pažangos“ mokymai “Outdoor education: a new way of teaching and learning”, kuriuos sėkmingai baigė 16 mokytojų iš 4 šalių (Airijos, Kroatijos, Lietuvos ir Portugalijos), tarp jų ir Salduvės progimnazijos mokytojos T. Kukelkienė ir I. Songailienė.

Mokymų metu buvo diskutuojama apie mokymosi „be sienų“ galimybes, naudą ir iššūkius, dalijamasi skirtingų šalių patirtimi organizuojant šiuolaikišką, bendradarbiavimu grįstą patyriminį ugdymą.

Mokymų metodika atitiko temą — didžiąją dalį laiko kursų dalyviai mokėsi lauke, patys išbandydami ugdomuosius žaidimus, kuriuos galėtų organizuoti savo mokiniams, taip pat pasidalyti idėjomis ir metodais su kolegomis. Tarptautiniai mokymai ne tik suteikė praktinių žinių apie aktyviuosius metodus ir mokymą(si) „be sienų“, bet ir leido patobulinti anglų kalbos žinias, sustiprino tarpkultūrinę ir socialinę kompetencijas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas