Kelionė į stebuklų šalį

  • Paskelbė : Rima Valčiukienė
  • Paskelbta: 2022-12-15
  • Kategorija: Renginiai

Laukdami gražiausių žiemos švenčių – Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų – pasidalinti laukimo džiaugsmu kvietėme salduviečių bendruomenę – gruodžio 13–14 dienomis progimnazijoje vyko kalėdiniai koncertai. Kartu su stebuklingais personažais – teta Agota (Martyna, 8a), sesute Ūla (Ūla, 5c), broliu Vytautu (Vytautas, 6c), Arkadijos karaliumi (Ignas, 6c), princese (Jarūnė, 8a) ir elfais (Ieva, Deividas, Kristupas, Agota, Austėja, 5c) – leidomės į „Kelionę į stebuklų šalį“, ieškojome kalėdinio stebuklo. Džiaugiamės supratę, kad geriausia kalėdinė dovana – galimybė pabūti kartu, neskubėti, pasidžiaugti kartu esančiais.

Dėkojame visiems artistams ir mokytojams: PUG ugdytiniams (mokytojoms Valentinai Aužbikavičei ir Eglei Žalalienei), 1-4 klasių ir „Muzikos studijos“ mokiniams (mokytojai Jurgai Andriulienei), 1, 4, ir 5 klasių „Sūkurėlio“ ir „Liuoksinio“ šokėjams (mokytojai Astai Rimkuvienei), 1-ojoje Muzikos mokykloje besimokantiems mūsų mokiniams – Barborai (3a), Aijiselei (6a), Austėjai (7a), Andrėjai (7c), Vytautui (7c), renginio režisierei Viktorijai Ušakovaitei, pradinių klasių mokytojams, renginyje savanoriavusiems mokytojams ir mokiniams.

Džiaugiamės bendradarbiavimu su 1-ąją Šiaulių muzikos mokykla ir dėkojame pasirodymus mūsų mokiniams padėjusiems pasiruošti mokytojams: mokytojai Eglei Žalalienei ir koncertmeisteriui Mindaugui Žalaliui, mokytojai Loretai Bubnienei, mokytojai Jovitai Dambrauskienei, koncertmeisterei Rasai Vaigauskaitei, mokytojai Kristinai Kuprytei, mokytojui Evaldui Sidarui, taip pat mokyklos administracijai.

Džiugaus šventinio laikotarpio Jūsų šeimoms!

Neformaliojo ugdymo skyriaus vedėja Ina Macaitienė 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas