PUG, 1-4 kl. mokslo metų baigimo šventė

  • Paskelbė : Rima Valčiukienė
  • Paskelbta: 2024-06-10
  • Kategorija: Renginiai

Net nepajutome, kaip greitai prabėgo dar vieni mokslo metai ir birželio 5 d. vėl susirinkome mokyklos kiemelyje į PUG, 1-4 kl. mokslo metų baigimo šventę, kurioje su mumis sveikinosi renginio vedėjos - Ūla (6c kl.) ir Gabrielė (7a kl.). 

Šventę iškilmingai pradėjome Lietuvos ir Salduvės himnais, visus susirinkusius sveikino mokyklos direktorė Natalija Kaunickienė — pugiukus, baigus priešmokyklinio ugdymo programą, pirmokus įveikus pirmąją klasę, antrokus ir trečiokus užkopus dar vienu laipteliu aukščiau ir ketvirtokus — įveikus visą pradinės mokyklos pakopą. 

Ketvirtokams, būnant pradinukais ši šventė– paskutinė. Kaip pradinukai, pro mokyklos duris su savo pradinių klasių mokytoja, jie žengė paskutinį kartą, o rugsėjį jau sugrįš penktokais. Pirmokės jiems dovanojo gražų muzikinį kūrinį ,,Aš skubu užaugt”. 

Renginio metu mokyklos administracija įteikė geriausiai šiemet besimokiusiems pradinių klasių mokiniams padėkas už labai gerą mokymąsi, o ketvirtokams - pradinio išsilavinimo pažymėjimus. Taip pat, dėkojo mokinių tėveliams už pagalbą ir įsitraukimą į mokyklos veiklą. 

 Renginį gražiomis melodijomis baigė muzikos studijos daininkai su daina ,,Ant bangos’’, kuria siuntė mums visiems prasmingą žinutę — gyvenimas – kaip banguota jūra, būna ir gerų, būna ir blogų dienų, bet svarbiausia, kad net ir per audras mes visad būtume ant bangos. 

Už nuotraukas dėkojame anglų k. mokytojai, projektų koordinatorei Linai

 Neformaliojo ugdymo renginių organizatorė Viktorija Ušakovaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas